Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

SLIM FACE LIFT Ремоделиране на овала чрез неинвазивен лифтинг

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%
SLIM FACE LIFT Ремоделиране на овала чрез неинвазивен лифтинг
Козметична алтернатива на липосукцията и лифтинга с мезоконци. Терапията е разработена за жени и мъже, които желаят по естествен начин, без инвазивни хирургически методи, да забавят или заличат промените, които възрастта причинява на кожата на лицето. Подходяща е при натрупване на мастна тъкан в долната част на лицето, отпускане на кожата и двойна брадичка. Чрез действието на активните съставки Slim-Еxcess и Uplevity, както и на специфичния вакуумен масаж със силиконови вендузи, се постига ремоделиране на лицевия овал и цялостен лифтинг на лицето. Постига се прибиране на двойната брадичка, стягане и оформяне на лицевия контур, стягане и повдигане на бузите и скулите.
 
Основни активни съставки:
Slim-excess: разтвор на олигозахариди, извлечени от червени морски водорасли. Влияе директно за разграждане на мастните натрупвания, ремоделира лицевия овал, намалява натрупването на мастна тъкан в областта на бузите и брадичката, възвръща стегнатостта и еластичносттта на кожата.
Uplevity: тетрапептид със стягащ и лифтинг ефект, стимулира синтеза на протеини за фокална адхезия, както и колаген и еластин.
Скопариан: екстракт от кафявото водорасло Sphacelaria scoparia, регулира диференциацията на адипоцитите, стимулира производството на колаген 1.
Кристалхиал: хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, хидратиращи и хигроскопични свойства, запълва бръчките.
Renovhyal: натриев хиалуронат с ниско молекулно тегло, заличава белезите на стареене.
Osilift: пречистена фракция от натурални овесени полиози; мрежата от захари с високо молекулно тегло прилепва към кожата като филм с лифтинг ефект.
Ихтиоколаген: морски колаген с висока концентрация на хидроксипролин, който се усвоява от човешката кожа и подсилва колагена.
Екстракт от ацерола: богат на витамини А, В6, В1, В2, С; минерали и микроелементи: желязо, калций, фосфор, магнезий; флавоноиди с антиоксидантни и венозащитни свойства; укрепва колагена, тонизира уморена кожа.
Matrixyl synth’6: липопептид, бръчков филър, изглажда кожата, стимулира синтеза на 6 важни компонента на матрикса и ДЕВ (колаген I, III, IV, фибронектин, хиалуронова киселина, ламинин-5).
 
Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с мляко и лосион, а ексфолиацията се извършва според нуждите на кожата с Перфектно изглаждащ пилинг или Нежен почистващ скраб или Клиничен обновяващ пилинг. Продължава се с поетапно нанасяне на три серума: хиалуронов, липодрениращ и фиброеластичен. Масажът с крем маска Липолизин се прави на два етапа - мануално и със силиконови вендузи за лице. С помощта на вендузите се изпълнява дрениращ вакуумен масаж, който освобождава напрежението и преразпределя мастните натрупвания в подкожието. Стягащата термична маска първоначално загрява, после охлажда, повторно загрява и охлажда. За финал се нанася Реструктуриращ крем Интегрин.
 
Резултат: Кожата е видимо по-сочна, изпълнена и подмладена, овалът е по-прибран и стегнат.
 
Продължителност: 75 минути.
Препоръчват се: минимум 4 процедури, eдин път седмично.
Продукти за домашна грижа:
E2115  SLIM FACE LIFT Комплект серуми Двойна сила:
Е2116 Липодрениращ серум мл + Е2117 Фиброеластичен серум 30 мл
E2118  SLIM FACE LIFT Реструктуриращ и хидратиращ крем Фибрилин 50 мл
E2119  SLIM FACE LIFT Реструктуриращ и стягащ крем Актинин 50 мл
E2120  SLIM FACE LIFT Реструктуриращ и подхранващ крем Интегрин 50 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари