Филтри

Категории

Статии

Проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“

Дата: 13 Авг 2020

На 11.08.2020 г.  Виталити клуб ЕООД започна изпълнението на Проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, съгласно Договор № BG16RFOP002-2.073-7604-C01 по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Бенефициент: Виталити клуб ЕООД 

Продължителност: 3 месеца.

Общата стойност на проекта е в размер на 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и  1 500 лв. национално съфинансиране.

Начало: 11.08.2020 г.

Край: 11.11.2020 г.

Прочети още →

VITAMIN ENERGY Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата

Дата: 09 Окт 2018

Животът в модерното общество е свързан със стрес и хиперактивност. Независимо от пол и възраст всички хора са ангажирани всекидневно с работа, грижа за семейството, социална активност и умората се натрупва. Рано или късно батериите имат нужда от презареждане. 
ERICSON LABORATOIRE предлагат иновативно решение за уморената кожа: 

Енергиен бустер, богат на таурин. 
Богато презареждане с витамини. 
Висока концентрация на витамин С. 
Високочестотна вибрация със специален уред – 6000 микровибрации в минута. 

Продължителност: 75 мин. 
Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

Прочети още →

Подмладяваща и стягаща терапия ирис

Дата: 21 Фев 2018

Подходяща е за над 40 г., за запълване и изглаждане на бръчки, оформяне на овала, лифтинг. Пилингът с гликолова киселина подготвя кожата да приеме подмладяващия коктейл от активни съставки в дълбочина. Моделиращият масаж и алгинатната маска с органичен ирис, която прилепва като втора кожа, стягат и оформят  овала на лицето. В резултат кожата е стегната и тонизирана, а бръчките са видимо изгладени.

Прочети още →

Интензивно хидратираща терапия с водорасли и органична Малина

Дата: 20 Фев 2018

 

Терапия за интензивна хидратация и освежаване, възстановява и поддържа блясъка, гладкостта и еластичността на кожата. Терапията включва нежен ензимен пилинг, масаж с масажно масло кокос и „хидратираща баня“ със серум малина за свежест и блясък,  богат на естествени хидратиращи захари, които насищат кожата с вода. Алгомаската с органична малина, хиалуронова киселина и алое вера запечатва влагата в кожата. 

 

Прочети още →

Терапия за чувствителна кожа с органична лайка

Дата: 20 Фев 2018

 

Терапията осигурява релакс, мекота и защита на чувствителната кожа за дълъг период от време. Маската е с уникална текстура на гел-пяна, обгръща лицето като втора кожа и незабавно успокоява зачервявания и раздразнения. Богата е на екстракти с успокояващо и защитно действие: вода от органична лайка, памук, алое вера, масло от ракитник и екстракт от антарктически водорасли. Кожата става мека, еластична и успокоена. 

 

Прочети още →

Блиц терапия с Витамин С 20

Дата: 20 Фев 2018

 

Експресна терапия с моментален ефект - блясък, лифтинг, бистър и сияен тен, само за 35 минути. Подходяща е за изморена кожа с повяхнал тен, при поява на първи бръчки и пигментация. Вълшебният серум съдържа 20% чист витамин С, органичен морков, екстракти от портокал, кактус, царевица и витамини А, Е, В. Терапията активира клетъчния метаболизъм, изсветлява и уеднаквява тена, възвръща естествения блясък на кожата.

 

Прочети още →

Детоксираща терапия за блясък с органичен морков

Дата: 20 Фев 2018

 

Кислородна терапия за лъчезарен вид, блясък и свежест на кожата. Премахва белезите от умора и стрес, подсилва естествените защитните сили и предпазва от замърсяване. Подходяща е за пушачи, жители на големи и замърсени градове, при смяна на сезоните и след боледуване. Екстракт от органичен морков и свежи морковени клетки енергизират и зареждат кожата с витамини и минерали. Екстракти от кафяви водорасли и трюфели защитават от замърсявания и тежки метали и детоксикират. Хармонизиращият точков масаж релаксира и хармонизира енергийните потоци. 

 

Прочети още →

Професионален пилинг с АХК 2/26

Дата: 20 Фев 2018

Едновременно обновяваща и подмладяваща терапия, подходяща за всеки тип кожа. Пилингът съдържа 26% алфа-хидрокси киселини, от които 4% са гликолова киселина, а останалите са млечна, лимонена, ябълчена и винена. Хидратиращ лосион с бамбук и лотос и моментално успокояваща маска с органична лайка  бързо възстановяват кожата. Терапията контролирано елиминира горния слой на кожата, здравословно я регенерира и обновява. 

Прочети още →

Изсветляване, уеднаквяване на тена и корекция на петна с ВИТАМИН С

Дата: 20 Фев 2018

 

Високо ефективна терапия, която изсветлява, уеднаквява тена на кожата и видимо намалява пигментните петна, благодарение на  специално подбраните активни съставки: екстракти от органична бяла черница, опунция, морска лилия и специален фито-депигментиращ комплекс. Още по-видим и бърз ефект се забелязва от използването на серум с 20% чист витамин С.

 

Прочети още →

Терапия лайм и две глини

Дата: 20 Фев 2018

 

Почистваща терапия, която е изключително ефективна за  почистване на всеки тип кожа, както и за третиране в дълбочина на проблеми при мазна, и комбинирана кожа - акне, черни точки, запушени пори, зачервявания, чувствителност. Оригиналната двойна ексфолиация чрез лимонови стърготини и специалният дренажен масаж на Dr Renaud улесняват изхвърлянето на токсините. Комбинацията от бяла и зелена глина, обогатени с железни и алуминиеви окиси, и екстракт от лайм действа регенериращо, реминерализиращо и балансират кожата без да я изсушава.

 

Прочети още →
«1 2 3 4» Страница 1 от 4
Върни До Горе