Количка

0 артикула

Категории

Начало Статии

Статии

Кога и как да повикаме „тежката артилерия“? I. част

Серуми. Кога и как да повикаме „тежката артилерия“? I. част

 
 
В ежедневната грижа за кожата има продукти, чието интензивно действие може да се оприличи именно с тежка артилерия – това са серумите. Благодарение на по-леката си текстура попиват бързо, при това по-дълбоко в кожата (в сравнение с кремовете, например) и доставят активните съставки многократно по-ефикасно. Освен това концентрацията на съставките е много по-висока, вследствие на което въздействието им е далеч по-интензивно и наситено. По този начин помагат по-ефективно да се справим със задачите, които си поставяме – хидратация, себорегулиране, избелване, лифтинг и други.
През последните десетилетия, в продуктите на качествените марки виждаме все по-голямо разделение на продуктите според предназначението им и съответно комбинирането им според вида кожа и търсения ефект. Рекламните слогани визират не една, а две или три стъпки в грижата за красотата. Причината, от една страна е в напредъка на козметичната промишленост и разделяне действието и въздействието на продуктите. От друга страна е в различието на кожите и онова, от което се нуждаят, тоест търси се оптималният вариант и за целта се правят различни комбинации.
Правилната комбинация е ключът към желания резултат.

 

Прочети още →

„За да мога да дишам!“ – би казала кожата

Fundamentals:

Специална грижа за перфектно почистена и дишаща кожа

Кожата на лицето и шията е в постоянен контакт с околната среда, поради което бързо се замърсява и става слаба и реактивна. Премахването на грима e първата стъпка в грижата за лицето. Когато кожата е добре почистена, клетъчните й функции работят правилно и я поддържат здрава.

Статистиките показват, че 8 от 10 жени носят грим, но само половината от тях го премахват правилно, а 95% не са сигурни как да да го направят правилно.

Поради важността на този етап и за по-добра ориентация, ERICSON LABORATOIRE отдели почистващите продукти в специална серия – Fundamentals, която включва продукти както за ежедневното почистване, така и за периодичното по-обстойно такова.

Прочети още →
Време е за пролетен рестарт и детокс

Време е за пролетен рестарт и детокс

Във всички религии има време, през което се пости. Нали не смятате, че е случайно? Науката също подкрепя диетите с цел възстановяване на нашето здраве, жизненост и енергия. Най-подходящото време за подобен детокс – и рестарт на организма – е пролетта.

Но за да е пълен детоксът и резултатът от него да е видим, необходимо е да обърнем внимание и на кожата и косата – външният израз на вътрешната ни нагласа.

Прочети още →

Проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“

На 11.08.2020 г.  Виталити клуб ЕООД започна изпълнението на Проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, съгласно Договор № BG16RFOP002-2.073-7604-C01 по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Бенефициент: Виталити клуб ЕООД 

Продължителност: 3 месеца.

Общата стойност на проекта е в размер на 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и  1 500 лв. национално съфинансиране.

Начало: 11.08.2020 г.

Край: 11.11.2020 г.

Прочети още →
VITAMIN ENERGY Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата

VITAMIN ENERGY Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата

Животът в модерното общество е свързан със стрес и хиперактивност. Независимо от пол и възраст всички хора са ангажирани всекидневно с работа, грижа за семейството, социална активност и умората се натрупва. Рано или късно батериите имат нужда от презареждане. 
ERICSON LABORATOIRE предлагат иновативно решение за уморената кожа: 

Енергиен бустер, богат на таурин. 
Богато презареждане с витамини. 
Висока концентрация на витамин С. 
Високочестотна вибрация със специален уред – 6000 микровибрации в минута. 

Продължителност: 75 мин. 
Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

Прочети още →

Подмладяваща и стягаща терапия ирис

Подходяща е за над 40 г., за запълване и изглаждане на бръчки, оформяне на овала, лифтинг. Пилингът с гликолова киселина подготвя кожата да приеме подмладяващия коктейл от активни съставки в дълбочина. Моделиращият масаж и алгинатната маска с органичен ирис, която прилепва като втора кожа, стягат и оформят  овала на лицето. В резултат кожата е стегната и тонизирана, а бръчките са видимо изгладени.

Прочети още →

Интензивно хидратираща терапия с водорасли и органична Малина

 

Терапия за интензивна хидратация и освежаване, възстановява и поддържа блясъка, гладкостта и еластичността на кожата. Терапията включва нежен ензимен пилинг, масаж с масажно масло кокос и „хидратираща баня“ със серум малина за свежест и блясък,  богат на естествени хидратиращи захари, които насищат кожата с вода. Алгомаската с органична малина, хиалуронова киселина и алое вера запечатва влагата в кожата. 

 

Прочети още →

Терапия за чувствителна кожа с органична лайка

 

Терапията осигурява релакс, мекота и защита на чувствителната кожа за дълъг период от време. Маската е с уникална текстура на гел-пяна, обгръща лицето като втора кожа и незабавно успокоява зачервявания и раздразнения. Богата е на екстракти с успокояващо и защитно действие: вода от органична лайка, памук, алое вера, масло от ракитник и екстракт от антарктически водорасли. Кожата става мека, еластична и успокоена. 

 

Прочети още →

Блиц терапия с Витамин С 20

 

Експресна терапия с моментален ефект - блясък, лифтинг, бистър и сияен тен, само за 35 минути. Подходяща е за изморена кожа с повяхнал тен, при поява на първи бръчки и пигментация. Вълшебният серум съдържа 20% чист витамин С, органичен морков, екстракти от портокал, кактус, царевица и витамини А, Е, В. Терапията активира клетъчния метаболизъм, изсветлява и уеднаквява тена, възвръща естествения блясък на кожата.

 

Прочети още →

Детоксираща терапия за блясък с органичен морков

 

Кислородна терапия за лъчезарен вид, блясък и свежест на кожата. Премахва белезите от умора и стрес, подсилва естествените защитните сили и предпазва от замърсяване. Подходяща е за пушачи, жители на големи и замърсени градове, при смяна на сезоните и след боледуване. Екстракт от органичен морков и свежи морковени клетки енергизират и зареждат кожата с витамини и минерали. Екстракти от кафяви водорасли и трюфели защитават от замърсявания и тежки метали и детоксикират. Хармонизиращият точков масаж релаксира и хармонизира енергийните потоци. 

 

Прочети още →
Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»