Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

GENXSKIN Реструктурираща генетична терапия за подмладяване

GENXSKIN Реструктурираща генетична терапия за подмладяване
GENXSKIN Реструктурираща генетична терапия за подмладяване
Високоефективна терапия за стимулиране на жизнените функции на кожата, която се базира на участието на гените, отговорни за синтеза на поддържащите фибри на кожата. Целта на GENXSKIN е да възстанови посоката на триъгълника на красотата, който е символ на младостта. Мощната иновативна молекула Matrigenics, извлечена от кафяви микроводорасли, стимулира 14 гена, участващи в синтеза, развитието и организацията на колагеновите и еластинови фибри, както и на хиалуроновата киселина. Биотехнологичните съставки Matrixyl, Sepilift, Osilift и Voluform подмладяват, възстановяват обема, еластичността и тонуса, изпълват бръчките и изглаждат кожата.
 
Основни активни съставки:
Matrigenics: биотехнологична молекула, извлечена от кафяви микроводорасли, която стимулира 14 гена, участващи в синтеза на колагена, еластина и хиалуроновата киселина.
Натриев хиалуронат: богат на минерални соли, стимулира, поддържа хидратацията.
Sepilift: хидроксипролин биовектор на растителна основа с противоостаряващо действие: коригира бръчки, хидратира, има тройно стягащо действие (контракция на колагеновите фибри, защита на  дермалната поддържаща тъкан, действие анти-свободните радикали). Подмладява кожата, възстановява обема, еластичността, тонуса.
Кислороден комплекс: Съдържа екстракт от мая, морски гликоген и дериват на витамин С. Оптимизира производството на енергия в кожата, като осигурява оптимално използване на наличния кислород. Стимулира клетъчния метаболизъм.
Asparlyne: L-лизин L-аспартат, аминокиселини, получени от растения чрез биотехнология. Ревитализира кожните клетки, енергизирайки интра- и екстра-целуларния метаболитен обмен, намалява ефекта от оксидантния стрес. Подобрява кожната микроциркулация.
Морски колаген: голяма биосъвместимост с кожата, с висока концентрация на хидроксипролин, който стимулира производството на дермален колаген.
Matrixyl: биотехнологична активна съставка. Стимулира функционирането на фибробластите, за да синтезират колаген, еластин и хигроскопични гликозаминогликани. Мощни противобръчкови свойства.
Voluform: естествена алтернатива на липофилинга. Има способността да запълва бръчките и да променя обема на тъканите, стяга и подобрява еластичността на кожата.
Биоусвоим калций: стимулира метаболизма на кожните клетки, активирайки определени ензими и биохимичните реакции, които те предизвикват.
Fucogel: полизахариди, формиращи филм върху кожата, за да я предпазят от дехидратация, мощен незабавен и дълготраен хидратиращ ефект.
 
Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с Овлажняващо или Екобалансиращо почистващо мляко и Овлажняващ или Екобалансиращ лосион. Според нуждите на кожата дълбокото почистване се извършва с Перфектно изглаждащ пилинг или Нежен почистващ скраб или Клиничен обновяващ пилинг. Следва дълъг и динамичен масаж с Реструктуриращия моделиращ крем Marixell за стягане и оформяне на овала. Попиват се остатъците от крема със салфетка и отгоре се нанася се нанася Реструктуриращ лифтинг серум G14 с леки масажни движения до пълното му попиване. След него се поставя първата Реструктурираща и възстановяваща маска с биоусвоим калций. Втората маска е от биоцелулоза, формира ултрафина мрежа от целулозни нанофибри с триизмерна структура. Обвива лицето като нежна воал с чудесни абсорбиращи, хидрофилни и хигроскопични свойства. След отнемането на маската с лек масаж се нанася Реструктуриращ хидратиращ крем Fibraxtine.
 
Резултат: Кожата се уплътнява, става по-сочна, еластична и жизнена, бръчките се изглаждат и изпълват.
 
Продължителност: 75 мин.
Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.
Продукти за домашна грижа:
E977    GENXSKIN Реструктуриращ лифтинг серум G14 30 мл
E980    GENXSKIN Реструктуриращ хидратиращ крем 50 мл
E981    GENXSKIN Реструктуриращ подхранващ крем 50 мл
E982    GENXSKIN Реструктуриращ нощен крем 50 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари