Меню
Профил
Език

Категории

Начало Статии

Статии

NOVAPEEL [AHA] Глобално обновяваща терапия

Novapeel [AHA] е ефективна козметична алтернатива на медицинските пилинги и предлага иновативно решение за обновяване на всички типове кожа, включително чувствителна. Препоръчва се при сивкав тен, уморена кожа, повърхностни бръчки и остатъчни белези от акне. Високоефективен професионален пилинг с бързи, видими и дълготрайни резултати за гладка и сияйна "нова кожа".  Формулите включват експертна комбинация от химически ексфолианти (алфахидрокси, алфа кето и полихидрокси киселини) с контролирано освобождаване, ензими и натурални съставки за възстановяване на кожната бариера. Ден след ден кожата видимо се трансформира - става по-гладка, стегната, жизнена и сияйна, фините бръчици се заличават, тенът се изравнява и пигментните петна избледняват. За по-висока ефективност се ползва ултразвукова ексфолираща шпатула. 

Прочети още →

SUPREME 4D Глобално регенерираща и подмладяваща терапия

Supreme 4D е луксозна подмладяваща терапия, която третира всички признаци на стареене, като същевременно предлага изключителен комфорт. Препоръчва се за жени над 45 години и за кожи с нарушен хидролипиден баланс. Формулите са изключително концентрирани, ефективни и комфортни, вдъхновени от изследванията в областта на регенеративната медицина и най-новите козметични биотехнологии за клетъчно възстановяване. Въздействат на епидермис, дермо епидермална връзка и дерма и работят върху 4-те измерения на стареене на кожата: загуба на материя и плътност, отпускане и увисване на кожата, нарушения в пигментацията и отслабване на хидролипидната бариера. Иновативна масажна техника с криомасажни лъжици тонизира, стимулира и подпомага клетъчната регенерация. 

Прочети още →

EYE ZONE Комплексна терапия за околоочен контур

Терапията Eye Zone е специално формулирана да възстанови и съхрани младостта и блясъка на околоочния контур като повлиява ефективно основните проблеми на тази крехка зона – бръчки, торбички, тъмни кръгове, отпуснати клепачи. Може да се прилага самостоятелно или да се добави към всяка една терапия за лице, шия и деколте. Иновативни биотехнологични съставки, съчетани с меките и кадифени текстури подпомагат ефикасността и видимите резултати. Релаксиращият масаж със специален метален уред охлажда, спомага за свиването на капилярите, улеснява дренажа и подпомага усвояването на активните съставки. Формулите са офталмологично тествани.

 

Прочети още →

ENZYMACID Комплексен пилинг за пълно обновяване на кожата

Високоефективна терапия с моментално видимо действие за пълно обновяване на кожата, която комбинира три вида пилинг, антиостаряване и избелване. Действието на терапията се изразява в: изглаждане на кожния релеф и подобряване на текстурата при груба кожа, белези и бръчки; изсветляване, изравняване и освежаване на тена при пушачи и пигментирана кожа; стягане и лифтинг ефект при зряла и отпусната кожа. Механичният пилинг е на основата на кристали алуминиев оксид съчетан с железен глюконат за по-добър изсветляващ ефект и повишаване производството на колаген. Химичният пилинг комбинира 7 плодови киселини + 70% гликолова киселина, които стимулират клетъчното обновяване и подобряват хидратацията. Иновативният ензимен пилинг е на основата на стабилизиран папаинов ензим - с продължителност (12 седмици) и недразнещо действие. 
Прочети още →

GENXSKIN Реструктурираща генетична терапия за подмладяване

Високоефективна терапия за стимулиране на жизнените функции на кожата, която се базира на участието на гените, отговорни за синтеза на поддържащите фибри на кожата. Целта на GENXSKIN е да възстанови посоката на триъгълника на красотата, който е символ на младостта. Мощната иновативна молекула Matrigenics, извлечена от кафяви микроводорасли, стимулира 14 гена, участващи в синтеза, развитието и организацията на колагеновите и еластинови фибри, както и на хиалуроновата киселина. Биотехнологичните съставки Matrixyl, Sepilift, Osilift и Voluform подмладяват, възстановяват обема, еластичността и тонуса, изпълват бръчките и изглаждат кожата.

Прочети още →

SUPREME DHE.AGE – RETINOX Терапия за интензивно регенеране с хормона на младостта и ретинокс

SUPREME DHE.AGE – RETINOX Терапия за интензивно регенеране с хормона на младостта и ретинокс
Мощна подмладяваща терапия за жени в зряла възраст, които желаят да възстановят младежките механизми в кожата. Специалните формули имат дълбоко и цялостно регенериращо въздействие и гарантират перфектна толерантност към всички типове зряла кожа. Благодарение на богат комплекс от биотехнологични съставки (Lox-Age, екстракт от див ямс, Osilift, Proteasyl, колаген, Vegeseryl) след 8 седмици се наблюдава видимо подобрение в качеството на кожната тъкан и намаление на количеството и броя на бръчките. Кожата изглежда по-жизнена и млада, по-гладка, стегната и еластична. Проучванията показват изключително стимулиране на клетъчното обновяване.
Прочети още →

PUR OXYGENE Детоксикираща терапия за глобална защита и ревитализиране

Комплексна терапия, която работи в няколко направления и е подходяща за всеки тип кожа, подложена на стрес и замърсяване, която има нужда от съживяване, тонизиране, защита и детокс. Глобално защитава от вредните фактори на околната среда (включително синя светлина) благодарение на Light’ensis - екстракт от цистус. Детоксирира и изчиства кожата от замърсителите, подсилва естествената защитна бариера с помощта на биотехнологичната съставка Lignacell, извлечена от шизандра. Съживява и събужда кожата, като подобрява дишането и микроциркулацията. Стимулира клетъчния метаболизъм и производството на колаген.

Прочети още →

SLIM FACE LIFT Ремоделиране на овала чрез неинвазивен лифтинг

Козметична алтернатива на липосукцията и лифтинга с мезоконци. Терапията е разработена за жени и мъже, които желаят по естествен начин, без инвазивни хирургически методи, да забавят или заличат промените, които възрастта причинява на кожата на лицето. Подходяща е при натрупване на мастна тъкан в долната част на лицето, отпускане на кожата и двойна брадичка. Чрез действието на активните съставки Slim-Еxcess и Uplevity, както и на специфичния вакуумен масаж със силиконови вендузи, се постига ремоделиране на лицевия овал и цялостен лифтинг на лицето. Постига се прибиране на двойната брадичка, стягане и оформяне на лицевия контур, стягане и повдигане на бузите и скулите.
Прочети още →

VITAMIN ENERGY Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин

Съживяваща терапия за възстановяване на уморена, стресирана и девитализирана кожа.  Презарежда кожата с богат комплекс от витамини (А, С, Е, Н, В3, В5, В6, В9) и растителен таурин, чрез които възстановява и поддържа жизнените механизми в кожата, която става по-гладка, мека и сияйна. Забелязва се изглаждане на бръчки, заличаване на отоците и умората, по-младежко излъчване. С помощта на високочестотен вибрационен урад (6000 микровибрации в минута) се активира кръвообращението, оформя се лицевия контур, стимулира се производството на колаген. Направените тестове с доброволци показват, че след 28 дни дълбоките бръчки стават по-малко изразени. Кожната повърхност изглежда по-гладка.

Прочети още →

HYDRA ADVANCED Интензивно хидратираща и възстановяваща терапия

Високоефективна терапия за възстановяване, хидратация и подхранване на сухата и дехидратирана кожа, благодарение на внимателно подбрани активни съставки, резултат от козметични иновации (Hydroceryl AQP3, Osmocella, Trehaline, Cicaltane, Cristalhyal). Процедурата не само хидратира и доставя на кожата активни съставки, но й помага пълноценно да ги задържи и усвои. Подсилва жизнените й функции, регулира хидратацията, оптимизира водния поток и съхранява водния запас.

Прочети още →
Страница 1 от 4
«1 2 3 4»