Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

SLIM FACE LIFT Ремоделиране на овала чрез неинвазивен лифтинг

SLIM FACE LIFT Ремоделиране на овала чрез неинвазивен лифтинг
SLIM FACE LIFT Ремоделиране на овала чрез неинвазивен лифтинг
Козметична алтернатива на липосукцията и лифтинга с мезоконци. Терапията е разработена за жени и мъже, които желаят по естествен начин, без инвазивни хирургически методи, да забавят или заличат промените, които възрастта причинява на кожата на лицето. Подходяща е при натрупване на мастна тъкан в долната част на лицето, отпускане на кожата и двойна брадичка. Чрез действието на активните съставки Slim-Еxcess и Uplevity, както и на специфичния вакуумен масаж със силиконови вендузи, се постига ремоделиране на лицевия овал и цялостен лифтинг на лицето. Постига се прибиране на двойната брадичка, стягане и оформяне на лицевия контур, стягане и повдигане на бузите и скулите.
 
Основни активни съставки:
Slim-excess: разтвор на олигозахариди, извлечени от червени морски водорасли. Влияе директно за разграждане на мастните натрупвания, ремоделира лицевия овал, намалява натрупването на мастна тъкан в областта на бузите и брадичката, възвръща стегнатостта и еластичносттта на кожата.
Uplevity: тетрапептид със стягащ и лифтинг ефект, стимулира синтеза на протеини за фокална адхезия, както и колаген и еластин.
Скопариан: екстракт от кафявото водорасло Sphacelaria scoparia, регулира диференциацията на адипоцитите, стимулира производството на колаген 1.
Кристалхиал: хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, хидратиращи и хигроскопични свойства, запълва бръчките.
Renovhyal: натриев хиалуронат с ниско молекулно тегло, заличава белезите на стареене.
Osilift: пречистена фракция от натурални овесени полиози; мрежата от захари с високо молекулно тегло прилепва към кожата като филм с лифтинг ефект.
Ихтиоколаген: морски колаген с висока концентрация на хидроксипролин, който се усвоява от човешката кожа и подсилва колагена.
Екстракт от ацерола: богат на витамини А, В6, В1, В2, С; минерали и микроелементи: желязо, калций, фосфор, магнезий; флавоноиди с антиоксидантни и венозащитни свойства; укрепва колагена, тонизира уморена кожа.
Matrixyl synth’6: липопептид, бръчков филър, изглажда кожата, стимулира синтеза на 6 важни компонента на матрикса и ДЕВ (колаген I, III, IV, фибронектин, хиалуронова киселина, ламинин-5).
 
Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с мляко и лосион, а ексфолиацията се извършва според нуждите на кожата с Перфектно изглаждащ пилинг или Нежен почистващ скраб или Клиничен обновяващ пилинг. Продължава се с поетапно нанасяне на три серума: хиалуронов, липодрениращ и фиброеластичен. Масажът с крем маска Липолизин се прави на два етапа - мануално и със силиконови вендузи за лице. С помощта на вендузите се изпълнява дрениращ вакуумен масаж, който освобождава напрежението и преразпределя мастните натрупвания в подкожието. Стягащата термична маска първоначално загрява, после охлажда, повторно загрява и охлажда. За финал се нанася Реструктуриращ крем Интегрин.
 
Резултат: Кожата е видимо по-сочна, изпълнена и подмладена, овалът е по-прибран и стегнат.
 
Продължителност: 75 минути.
Препоръчват се: минимум 4 процедури, eдин път седмично.
Продукти за домашна грижа:
E2115  SLIM FACE LIFT Комплект серуми Двойна сила:
Е2116 Липодрениращ серум мл + Е2117 Фиброеластичен серум 30 мл
E2118  SLIM FACE LIFT Реструктуриращ и хидратиращ крем Фибрилин 50 мл
E2119  SLIM FACE LIFT Реструктуриращ и стягащ крем Актинин 50 мл
E2120  SLIM FACE LIFT Реструктуриращ и подхранващ крем Интегрин 50 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари