Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

EYE ZONE Комплексна терапия за околоочен контур

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

EYE ZONE Комплексна терапия за околоочен контур

Терапията Eye Zone е специално формулирана да възстанови и съхрани младостта и блясъка на околоочния контур като повлиява ефективно основните проблеми на тази крехка зона – бръчки, торбички, тъмни кръгове, отпуснати клепачи. Може да се прилага самостоятелно или да се добави към всяка една терапия за лице, шия и деколте. Иновативни биотехнологични съставки, съчетани с меките и кадифени текстури подпомагат ефикасността и видимите резултати. Релаксиращият масаж със специален метален уред охлажда, спомага за свиването на капилярите, улеснява дренажа и подпомага усвояването на активните съставки. Формулите са офталмологично тествани.

Основни активни съставки:
Hexalift: биомиметичен хексапептид за ревитализиране  и възстановяване на околоочния контур. Защитава кожата от стрес, намалява и ограничава възпаленията, дренира, хидратира и изглажда кожата, възвръща устойчивостта й.
Amaceno-Bacillus: екстракт от бактериален фермент, получен от микроорганизъм, способен да се адаптира към екстремни условия на околната среда. Намалява оксидативния стрес и последващото възпаление. Допринася за намаляване на производството на меланин. Улеснява разграждането на билирубина, намалява тъмните кръгове и торбичките под очите. Има стягащ ефект при птоза на клепачите.
Lipocideyes: биотехнологичен тетрапептид, който намалява съдовата пропускливост и улеснява разграждането на билирубина, което води до намаляване на обема на торбичките и оцветяването на тъмните кръгове. Защитава кожата от увреждане, причинено от гликирането на протеините.
Екстракт от бодлив залист: високо съдържание на полифеноли, намалява зачервяването и премахва тъмните кръгове и подпухналостта под очите.
Glycaseryl: комбинация от екстракти от юлибрисинова албиция и от Sigesbeckia Orientalis, която предпазва дермалните поддържащи влакна от гликиране. Повдига околоочния контур, свежда до минимум бръчките тип "пачи крак" и спомага за намаляване на тъмните кръгове, подпухналостта и признаците на умора.
Филмогенни полизахариди: пречистена фракция на естествени полиози от овес. С много високо молекулно тегло, тази мрежа от сложни захари прилепва към повърхността на кожата и създава непрекъснат, лифтиращ филм.
Arctiview: екстракт от естествен морски фермент на Pseudoalteromonas, който улеснява изглаждането на бръчките, укрепва еластичността и подобрява стегнатостта на кожата. Има лифтинг ефект, който подпомяга повдигането на околоочния контур. Защитава от синята светлина и се противопоставя на дигиталното стареене.
Oleocils: ботанически комплекс, съчетаващ екстракти от хибискус каркаде (Hibiscus sabdariffa) и шафранка (Carthamus tinctorius) и слънчогледово масло. Съдържа естествени масла, богати на омега 6, и е с респект към биологичните функции за защита и хомеостаза на очната повърхност. Спомага за защита и укрепване на миглите и улеснява растежа им.
Хиалуронова киселина (HW): овлажняващи и хигроскопични свойства.
Комбинация от пептиди и серамиди: Помага за балансиране на естествената хидратация на кожата. Изглажда кожата около околоочния контур. Намалява появата на на бръчките и фините линии.
Ултразапълващи сфери (хиалуронова киселина + глюкоманан): видим и бърз изглаждащ ефект върху бръчките и фините линии.

Основни стъпки: Кожата се почиства с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Следват три последователни масажа. Първо се нанася на тънък слой Моментален флуид антиумора и се изпълнява точков масаж. Следва нежен моделиращ масаж с Глобален подхранващ и регенериращ крем, а последният масаж се изпълнява със специален метален масажор, който охлажда, дренира, подпомага кръвообращението и улеснява усвояването на активните съставки. Пачовете за очи се наместват на горните и долните клeпачи. Отгоре се поставят тампони, напоени с Фитоуспокояващ лосион. Маската престоява за 15 минути, след което гелът, който е останал се втрива с леки масажни движения. Върху него се нанася Подмладяващ лифтинг гел за изпълване на бръчките само с потупващи движения. Терапията може да се изпълнява самостоятелно или като допълнение към всяка от терапиите за лице.

Резултат: Резултатите са видими веднага. Очите са по-релаксирани и отворени, с по-сияен и младежки вид, клепачите са по-повдигнати, бръчките са по-изпълнени и изгладени, а кожата е по-мека, гладка и еластична.

Продължителност: 45 минути като самостоятелна процедура и 15 минути допълнително, когато е интегрирана в цялостна терапия за лице, шия и деколте.

Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.

Продукти за домашна грижа:
E1054 Eye Zone Моментален флуид антиумора 15 мл
E1055 Eye Zone Пачове за цялостен контур с моментален ефект 4 бр.
(антиумора-изглаждане-успокояване)         
E1056 Eye Zone Глобален подхранващ и регенериращ крем 15 мл
E1057 Eye Zone Подмладяващ лифтинг гел 15 мл
E1058 Eye Zone Капсули серум еликсир 60 бр.
E1059 Eye Zone Фитоуспокояващ лосион 125 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари