Филтри

Категории

НОВИНИ НА VITALITY CLUB

Проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“

Дата: 13 Авг 2020

На 11.08.2020 г.  Виталити клуб ЕООД започна изпълнението на Проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“, съгласно Договор № BG16RFOP002-2.073-7604-C01 по Процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Бенефициент: Виталити клуб ЕООД 

Продължителност: 3 месеца.

Общата стойност на проекта е в размер на 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и  1 500 лв. национално съфинансиране.

Начало: 11.08.2020 г.

Край: 11.11.2020 г.

Прочети още →

КОЗМЕТИКА ЗА МЪЖЕТЕ

Дата: 16 Яну 2018

Мъжете са суетни и искат да изглеждат добре, някои дори повече от жените.  Независимо дали са мачовци, интелектуалци, лъмбър с т. н. вече не тайна, че всички ползват професионални козметични грижи и харчат доста пари за козметика за лице, коса и тяло. Козметичните марки от своя страна създават серии продукти специално за мъже. Те са съобразени със спецификата на мъжката кожа и предпочитанията на мъжете към текстури и аромати.

Косата и брадата са символи на мъжествеността и грижата за тях е от първостепенно значение за силния пол. Под въздействие на хормоните мъжете са предразположени към по-ранно окапване на косата.  Шампоаните и терапиите за заздравяване на косъма и против косопад са номер 1 в тяхната козметична грижа. Стимулиращ шампоан For Man и Стимулиращ тоник For Man на Vitality’s подхранват корена на косъма, удължават жизнения му цикъл и намаляват косопада. Използват се 1-2 пъти седмично. Могат да се съчетаят и с Енергизираща терапия против косопад AQUA, която съдържа стволови клетки от ябълка и забавя процеса на стареене и окапване на косъма и стимулира растежа на нова коса.

Прочети още →

ЗИМНА КРАСОТА

Дата: 10 Ное 2017

СЪВЕТИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

Когато циганското лято премине в златна и топла късна есен, по-леко приемаме скъсяващия се ден и преминаването към зимно часово време. Но уви, твърде често зимата тропа подранила на вратата и студът, дъждовете и мрачното време ни скапват настроението. Кожата на лицето също страда от нашите климатични неволи - студено и е, не е щастлива, копнее за топла слънчева ласка. И за да не повехне и залинее като изсъхващо цвете е добре да се погрижим специално за нея, да и осигурим комфорт за предстоящата зима. 

Прочети още →

HYDRA CLINIC. ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩА И ПОДХРАНВАЩА ТЕРАПИЯ

Дата: 16 Авг 2017

HYDRA CLINIC. ИНТЕНЗИВНО ХИДРАТИРАЩА И ПОДХРАНВАЩА ТЕРАПИЯ
ВОДНИ КОЛЕКТОРИ - БИОМИМЕТИЧНИ ФОСФОЛИПИДИ - СТИМУЛИРАЩИ АКВАПОРИНИ-3 – ОВЛАЖНЯВАЩИ МИКРОПАЧОВЕ– САМОАДАПТИВНИ РЕСТРУКТУРИРАЩИ СВОЙСТВА – ЕФЕКТ НОВА КОЖА

HYDRA CLINIC на Ericson Laboratoire е иновационна, едновременно хидратираща и подхранваща терапия, която стимулира естествените механизми за хидратация на кожата и увеличане на водните потоци, за да се гарантира оптимално ниво на влажност. Медико-козметичният подход се вижда от умелата комбинация на  4 научни и клинични технологии:

 

Прочети още →

ДЕГРИМАТОРИТЕ

Дата: 20 Мар 2017

Почистването на лицето и дегримирането са синоними в козметиката, но е добре да се четат внимателно етикетите дали съответният продукт почиства грим и замърсявания, дали почиства тежък и устойчив грим, подходящ ли е и за почистване на очите. Важно за почистващите средства е да почистват грима и замърсяванията, но да не съдържат агресивни почистващи и изсушаващи кожата вещества. Водата е основно почистващо средство, но тя сама не може да почисти грим и козметика, а при суха и чувствителна кожа измиването само с вода причинява още по-голяма сухота, усещане за опъване и дисконфорт.
Макар като вид и състав домашните и професионалните дегриматори и средства за почистване на кожата да са еднакви, има голяма разлика в тяхното значение и употребата им.

За домашна грижа избираме качествени, бързи и удобни за употреба дегриматори, подходящи за съответната кожа. Някои традиционни в миналото почистващи средства за домашна грижа като сапунът и хумата са почти непознати за младото поколение, но пък масово се ползват почистващите мокри кърпички, мицеларната вода, термалната вода. Тези средства са популярни и сред спортуващите и често пътуващите, но мъжете предпочитат гелове и пяни, за разлика от момичетата и жените. Зрелите дами от своя страна предпочитат тоалетните млека и лосиони, съобразени с типа кожа и нейните дефицити.

 

Прочети още →

АНТИСТРЕС ЗА КОЖАТА. Идеална козметична грижа за прехода между сезоните

Дата: 21 Фев 2017

Стресът е един от големите бичове за съвременния свят. За жалост той не може да бъде избегнат изцяло, но поне е важно човек да търси начини да го предотвратява или да неутрализира вредното му въздействие върху здравето.
Влияейки неблагоприятно върху психиката и здравето на човека, стресът неминуемо се отразява пагубно и на външния вид и кожата. Преждевременното остаряване на кожата (различно от генетично обусловеното биологично стареене) е следствие именно на действието на вътрешни и външни стресови фактори. Вредните елементи от околната среда и психичния стрес предизвикват освобождаването на кортизол, който действа като молекулярен стрес вътре в кожата и я състарява. Също така се влошава кръвообръщението, снабдяването на клетките с кислород и хранителни вещества, увеличава се количеството на свободните радикали. В резултат на това се появяват сухота, кожни раздразнения, акне, бръчки, петна, кожата изглежда повяхнала, атонична, без блясък.
 

Прочети още →

ENZYMACID. КОМПЛЕКСНА МЕДИКО-ЕСТЕТИЧНА ТЕРАПИЯ ЗА ПЪЛНО ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА

Дата: 19 Яну 2017

ENZYMACID е уникална медико-естетична терапия, която съчетава 3 вида пилинг – механичен, химически и ензимен. Това дава възможност за високоефективно и същевременно напълно безопасно обновяване на кожата с моментално видим резултат, но без неприятни последствия като излющване и зачервяване. Терапията ENZYMACID включва 5 hi-tech дермокозметични иновации: 
1. Механичен пилинг - микродермабразио с кристали алуминиев оксид + железен глюконат - за по-добър изсветляващ ефект и повишаване производството на колаген. 
2. Химичен пилинг - комбинация от 7 плодови киселини + 70 % гликолова киселина - за стимулиране на клетъчното обновление и подобряване на хидратацията. 
3. Ензимен пилинг - стабилизиран папаинов ензим  X-PRESSIN - с продължителност (12 седмици) и недразнещо действие. 
4. Микрокапсула с гликолова и млечна киселина с дълбоко и дълготрайно регенериращо действие. 
5. Стабилизиран с глюкоза витамин С за по-добър избелващ и анти-остаряващ ефект.

ENZYMACID решава няколко сериозни дерматологични проблеми:
    Лош тен
    „Кожа на пушач”
 

Прочети още →

ПРЕПОРЪЧАНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА И КОСАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

Дата: 18 Яну 2017

Преминаването към зимно часово време в края на октомври ни подсеща и за подготовка на зимните дрехи и обувки, както и за зимната козметика. Когато времето е студено, мразовито, има мъгла, сняг, вятър, косата и кожата имат нужда от специфична грижа и защита, за да изглеждат добре и да не се състаряват преждевременно. Ето защо през зимата ключовата дума в грижата за кожата и косата е „защита”. Най-уязвими са сухите и чувствителните кожи, но през зимата нужда от защита имат и смесените и мазни кожи. 

Един от най-сериозните проблеми за косата и кожата през зимата е сухият въздух. Това не се отнася само за топлите помещения, но и за въздуха навън. Колкото по-студен е въздухът, толкова по-ниска е влажността. Това води до изсушаване на кожата и косата. Затова през зимния период по-агресивни процедури като обезцветяване и къдрене не се препоръчват, особено при по-тънките и сухи коси. По-честото сушене със сешоар и носенето на шапка също са причина за повече проблеми с косата и скалпа през зимата.  Най-доброто, което можете да се  направи е да започнем грижите навреме. Още преди да е станало много студено трябва да посетим фризьора си за да оформи косата и да ни препоръча подходящи продукти за домашна  грижа. В салоните се предлагат и терапии за подхранване на косата и против наелектризиране на косъма. Презареждащата система Трилогия е професионална терапия, която дава на  косата липиди (масло от гроздови семки, мастиково и органично арганово масло) за подхранване и мекота, протеини (соеви протеини) – за здравина и плътност и минерали (соли от  Мъртво море) – за овлажняване и блясък. Терапията се прави по преценка на фризьора всяка седмица, на две седмици или един път месечно. Косата се измива със специален крем-шампоан, след което се нанася флуид-чудо, смесен с балсам или маска в зависимост от гъстотата и плътността на косъма. Накрая по дължината или само в краищата се поставя перфектно масло Трилогия, което подхранва, омекотява и придава блясък. Терапията не съдържа парабени и сулфати - вещества, които увреждат и изсушават косата. 
 

Прочети още →
«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе