Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

LINE CORRECTION Терапия за корекция, изглаждане и изпълване на бръчки

LINE CORRECTION  Терапия за корекция, изглаждане и изпълване на бръчки

LINE CORRECTION Терапия за корекция, изглаждане и изпълване на бръчки

Терапията се явява като иновативна алтернатива на медицинските естетични инжекции за изглаждане и изпълване на бръчки, без да застива естествената мимика на лицето. Благодарение на комбинацията от релаксиращи пептиди (Synapeptide и Vipsylamine) и съставки със запълващо действие (Hyalufill и хиалуронова киселина), микрорелефа на кожата се изглажда, а финити линии и бръчки се изпълват.  За по-висока ефективност и за стимулиране на клетъчното обновяване се ползват фотовибрационен уред и микронидлинг ролер.

 
 
Основни активни съставки:
Synapeptide: биотехологичен комплекс от шест аминокиселини за изглаждане на различните видове бръчки чрез доказано глобално пре- и постсинаптично действие.
Vipsylamine: пептид с ниско молекулно тегло, който релаксира чертите на лицето и видимо изглажда дълбоките бръчки.
Osilift Bio: пречистена фракция от естествени полизахариди от овес, произведен по метода на биологичното земеделие. Благодарение на триизмерната си конфигурация с високо молекулно тегло се приспособява перфектно към микрорелефа на кожата. По този начин има незабавен лифтинг ефект, видим на повърхността на кожата.
Hyalufill: 4-то поколение запълващи сфери. Състои се от хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и глюкоманан, полизахариди с високо молекулно тегло. Може да запълни всички видове бръчки на лицето.

 

Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с Овлажняващо или Екобалансиращо почистващо мляко и Овлажняващ или Екобалансиращ лосион. Според нуждите на кожата дълбокото почистване се извършва с Перфектно изглаждащ пилинг или Нежен почистващ скраб или Клиничен обновяващ пилинг. След първото нанасяне на Интензивно изглаждащ концентрат по всички бръчки на лицето и шията се прави масаж с Фотовибрационен изглаждащ уред. Той коминира три дейстия: високочестотен вибрационен масаж (10 000 в минута), загряване от 37°C до 45°C и червена LED светлина. След второто нанасяне на Интензивно изглаждащ концентрат се прави стимулиращ масаж с Микронидлинг ролер, който стимулира синтеза на колаген и спомага за оптималното усвояване на активните съставки. Продължава се с дълъг релаксиращ и моделиращ масаж с Уплътняваща крем маска. Експертната изглаждаща  маска е алгинатна и се пластифицира, спомага за оптималното усвояване на всички нанесени продукти.  За финал се нанася Възстановяващ изпълващ крем върху цялото лице и шия с лек масаж, а в по-дълбоките бръчки с поглаждащи движения се нанася Усъвършенстващ филър.

 

Резултат: Забелязва се видимо изглаждане на микрорелефа на кожата и изпълване на бръчките и фините линии, кожата е по-плътна, стегната и еластична, овалът е повдигнат.

 

Продължителност: 75 мин.

Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.

Продукти за домашна грижа:
E182   LINE CORRECTION Интензивно изглаждащ концентрат 30 мл
E185   LINE CORRECTION Възстановяващ изпълващ крем 50 мл
E186   LINE CORRECTION Лифтинг стягащ крем 50 мл
E183   LINE CORRECTION Уплътняваща крем маска 50 мл
E184   LINE CORRECTION Усъвършенстващ филър 20 мл
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари