Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

HYDRA ADVANCED Интензивно хидратираща и възстановяваща терапия

HYDRA ADVANCED Интензивно хидратираща и възстановяваща терапия

HYDRA ADVANCED Интензивно хидратираща и възстановяваща терапия

Високоефективна терапия за възстановяване, хидратация и подхранване на сухата и дехидратирана кожа, благодарение на внимателно подбрани активни съставки, резултат от козметични иновации (Hydroceryl AQP3, Osmocella, Trehaline, Cicaltane, Cristalhyal). Процедурата не само хидратира и доставя на кожата активни съставки, но й помага пълноценно да ги задържи и усвои. Подсилва жизнените й функции, регулира хидратацията, оптимизира водния поток и съхранява водния запас.

 
Основни активни съставки:
Hydroceryl AQP3: растителен комплекс от глицерол и D-глюкоза, стимулира образуването на аквапорини-3 (специфични канали за преминаване на клетъчната вода) в епидермалните клетки, подобрява бариерната функция на кожата и хидратацията на сухата и увредена кожа. Осигурява моментален и дълготраен хидратиращ ефект.
Osmocella: биотехнологичен комплекс на основата на хибискус, богат на естествен бетаин. Стимулира производството на осмолити, регулира осмотичния баланс и движението на водата между дермата и епидермиса. Увеличава производството на серамиди и възстановява бариерната функция на кожата.
Trehaline: комбинация от естествени полимери с хидратиращ комплекс, която подпомага съхраняването на водните молекули в кожата за продължителна хидратация. Предпазва от клетъчен стрес, предизвикан от дехидратацията на кожата.
Cicaltane: био екстракт, извлечен от защитната обвивка на тропическия плод рамбутан. Увеличава производството на АТФ и предпазва митохондриите от стрес, причинен от дехидратация. Стимулира синтеза на серамиди и така укрепва роговия слой на епидермиса и подсилва защитната му бариерна функция. Улеснява баланса на водния поток в различните слоеве на кожата и нейната регенерация.
Cristalhyal: хидратираща и хигроскопична хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Изпълва и изглажда микрорелефа на кожата.
 
Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с Овлажняващо почистващо мляко и Овлажняващ лосион. Според нуждите на кожата дълбокото почистване се извършва с Перфектно изглаждащ пилинг или Нежен почистващ скраб или Клиничен обновяващ пилинг. Следва последоователно нанасяне три серума с лек масаж до пълното им абсорбиране в следната последователност: Серум стимулиращ хидратацията, Интензивно хидратиращ серум и Подхранващ и възстановяващ серум.  
Продължава се с дълъг и релаксиращ масаж с Подхранващ и възстановяващ крем.  Хидратиращата и възстановяваща алгинатна маска се нанася върху плътен слой от възстановяващия крем. След отнемането на маската с лек масаж се нанася Интензивно хидратиращ крем.
 
Резултат: Резултатът е моментален, кожата става сочна, мека, еластична и гладка.
Продължителност: 75 мин.
Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.
 
Продукти за домашна грижа:
E1039  HYDRA ADVANCED Интензивно хидратиращ серум 30 мл
E1040  HYDRA ADVANCED Подхранващ и възстановяващ серум 30 мл
E1041  HYDRA ADVANCED Хидробалансиращ флуид 50 мл
E1042  HYDRA ADVANCED Интензивно хидратиращ крем 50 мл
E1043  HYDRA ADVANCED Подхранващ и възстановяващ крем 50 мл
E1044  HYDRA ADVANCED Подхранващ балсам за обемни устни 15 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари