Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

BIOLOGIC DEFENSE Екобалансираща терапия за чувствителна кожа

BIOLOGIC DEFENSE  Екобалансираща терапия за чувствителна кожа
BIOLOGIC DEFENSE  Екобалансираща терапия за чувствителна кожа
 
Терапията осигурява екологичен и биологичен баланс, поддържа в равновесие кожната микрофлора и повишава естествената защита на кожата. Подходяща е за всеки тип кожа, включително и най-чувствителната. За здравословната и балансирана диета на кожата се грижи комплексът Actibiome, който осигурява подходяща хранителна среда за полезните бактерии и заедно с постбиотика Relipidium, пребиотика Bioecolia и симбиотика Aecoskin повишават имунитета на кожата и укрепват защитата й. Терапията има възстановяващо и подмладяващо действие, благодарение на Lipobelle Soyaglycone, който повишава синтеза на колаген и хиалуронова киселина, хидратира, стяга и уплътнява кожата. Постепенно, ден след ден, кожата се ребалансирана, става по-добре защитена и излъчва здравословен блясък.
 
Основни активни съставки:
Relipidium: ребалансира и възстановява кожната микробиота, стимулира кожния имунитет и синтеза на епидермални липиди, подсилва защитната кожна бариера.
Actibiome: доставя хранителни минерали, полизахариди за защита, въглерод за енергия и азот за растеж; предпазва от дисбиоза в кожната микрофлора и поддържа кожата здрава.
Bioecolia: олигозахариди, получени чрез ензимна биокатализа. Пребиотик, който поддържа стабилна кожната микрофлора и кожния имунитет, стимулира синтеза на антимикробни кожни пептиди.
Aecoskin: симбиотик, комбинира β-фрукто-олигозахариди, α-глюко-олигозахариди и лактобасили. Ребалансира кожата, активира кожния имунитет, предпазва от вредни микроорганизми.
Lipobelle Soyaglycone: липозомно капсулиран генистеин, хормоноподобно вещество, получено от соя. Стимулира производството на колаген и хиалуронова киселина, подобрява защитата на кожата.
Екстракти от малва, женско биле, центела, липа: успокояват, овлажняват, омекотяват, възстановяват, предпазват от раздразнения.
Бизаболол: успокоява, възстановява.
Глицеритинова киселина: успокоява, предпазва от възпаления, стимулира възстановяването.
Unisooth: комбинация от полизахариди, тамаринд, стевиа. Успокоява, повишава кожния имунитет и защитава Лангерхансовите клетки, стимулира естествени кожни антибиотици (кателицидини и дефенсини). 
 
Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с Екобалансиращо почистващо мляко Екобалансиращ лосион. Според нуждите на кожата дълбокото почистване се извършва с Перфектно изглаждащ пилинг или Нежен почистващ скраб или Клиничен обновяващ пилинг. Следва последователно нанасяне на два серума - симбиотичен и микробиотичен, които балансират микробиома и повишават защитата на кожата, успокояват, хидратират, видимо стягат, изпълват и изглаждат.  След първия серум се прави масаж с нефритен ролер, който дренира и детоксикира. След втория серум се нанася Екобалансиращ ултраподхранващ крем, богат на регенериращи и ревитализиращи масла от вечерна иглика, карите, пореч и акай бери, с който се прави продължителен мануален масаж. Той служи и като основа на запечатващата Екобалансираща маска, която регенерира кожата като стимулира производството на колаген и еластин и възстановява водния баланс. Финално кожата се защитава с Екобалансиращ подхранващ крем.
 
Резултат: Кожата е спокойна, комфортна, балансирана и защитена. Видимо хидратирана, освежена и сияйна.
Продължителност: 75 минути.
Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.
 
Продукти за домашна грижа:

 
E1911  BIOLOGIC DEFENSE Дълбокопочистваща карбонова маска 50 мл
E1912  BIOLOGIC DEFENSE Симбиотичен серум 30 мл
E89      BIOLOGIC DEFENSE Цитокинол серум за спешна самозащита 30 мл
E1913  BIOLOGIC DEFENSЕ Екобалансиращ хидратиращ крем 50 мл
E1914  BIOLOGIC DEFENSE Екобалансиращ тонизиращ крем 50 мл
E1915  BIOLOGIC DEFENSE Екобалансиращ подхранващ крем 50 мл
E1916  BIOLOGIC DEFENSE Екобалансиращ ултраподхранващ крем 50 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари