Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

EYE ZONE Комплексна терапия за околоочен контур

EYE ZONE Комплексна терапия за околоочен контур

EYE ZONE Комплексна терапия за околоочен контур

Терапията Eye Zone е специално формулирана да възстанови и съхрани младостта и блясъка на околоочния контур като повлиява ефективно основните проблеми на тази крехка зона – бръчки, торбички, тъмни кръгове, отпуснати клепачи. Може да се прилага самостоятелно или да се добави към всяка една терапия за лице, шия и деколте. Иновативни биотехнологични съставки, съчетани с меките и кадифени текстури подпомагат ефикасността и видимите резултати. Релаксиращият масаж със специален метален уред охлажда, спомага за свиването на капилярите, улеснява дренажа и подпомага усвояването на активните съставки. Формулите са офталмологично тествани.

Основни активни съставки:
Hexalift: биомиметичен хексапептид за ревитализиране  и възстановяване на околоочния контур. Защитава кожата от стрес, намалява и ограничава възпаленията, дренира, хидратира и изглажда кожата, възвръща устойчивостта й.
Amaceno-Bacillus: екстракт от бактериален фермент, получен от микроорганизъм, способен да се адаптира към екстремни условия на околната среда. Намалява оксидативния стрес и последващото възпаление. Допринася за намаляване на производството на меланин. Улеснява разграждането на билирубина, намалява тъмните кръгове и торбичките под очите. Има стягащ ефект при птоза на клепачите.
Lipocideyes: биотехнологичен тетрапептид, който намалява съдовата пропускливост и улеснява разграждането на билирубина, което води до намаляване на обема на торбичките и оцветяването на тъмните кръгове. Защитава кожата от увреждане, причинено от гликирането на протеините.
Екстракт от бодлив залист: високо съдържание на полифеноли, намалява зачервяването и премахва тъмните кръгове и подпухналостта под очите.
Glycaseryl: комбинация от екстракти от юлибрисинова албиция и от Sigesbeckia Orientalis, която предпазва дермалните поддържащи влакна от гликиране. Повдига околоочния контур, свежда до минимум бръчките тип "пачи крак" и спомага за намаляване на тъмните кръгове, подпухналостта и признаците на умора.
Филмогенни полизахариди: пречистена фракция на естествени полиози от овес. С много високо молекулно тегло, тази мрежа от сложни захари прилепва към повърхността на кожата и създава непрекъснат, лифтиращ филм.
Arctiview: екстракт от естествен морски фермент на Pseudoalteromonas, който улеснява изглаждането на бръчките, укрепва еластичността и подобрява стегнатостта на кожата. Има лифтинг ефект, който подпомяга повдигането на околоочния контур. Защитава от синята светлина и се противопоставя на дигиталното стареене.
Oleocils: ботанически комплекс, съчетаващ екстракти от хибискус каркаде (Hibiscus sabdariffa) и шафранка (Carthamus tinctorius) и слънчогледово масло. Съдържа естествени масла, богати на омега 6, и е с респект към биологичните функции за защита и хомеостаза на очната повърхност. Спомага за защита и укрепване на миглите и улеснява растежа им.
Хиалуронова киселина (HW): овлажняващи и хигроскопични свойства.
Комбинация от пептиди и серамиди: Помага за балансиране на естествената хидратация на кожата. Изглажда кожата около околоочния контур. Намалява появата на на бръчките и фините линии.
Ултразапълващи сфери (хиалуронова киселина + глюкоманан): видим и бърз изглаждащ ефект върху бръчките и фините линии.

Основни стъпки: Кожата се почиства с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Следват три последователни масажа. Първо се нанася на тънък слой Моментален флуид антиумора и се изпълнява точков масаж. Следва нежен моделиращ масаж с Глобален подхранващ и регенериращ крем, а последният масаж се изпълнява със специален метален масажор, който охлажда, дренира, подпомага кръвообращението и улеснява усвояването на активните съставки. Пачовете за очи се наместват на горните и долните клeпачи. Отгоре се поставят тампони, напоени с Фитоуспокояващ лосион. Маската престоява за 15 минути, след което гелът, който е останал се втрива с леки масажни движения. Върху него се нанася Подмладяващ лифтинг гел за изпълване на бръчките само с потупващи движения. Терапията може да се изпълнява самостоятелно или като допълнение към всяка от терапиите за лице.

Резултат: Резултатите са видими веднага. Очите са по-релаксирани и отворени, с по-сияен и младежки вид, клепачите са по-повдигнати, бръчките са по-изпълнени и изгладени, а кожата е по-мека, гладка и еластична.

Продължителност: 45 минути като самостоятелна процедура и 15 минути допълнително, когато е интегрирана в цялостна терапия за лице, шия и деколте.

Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.

Продукти за домашна грижа:
E1054 Eye Zone Моментален флуид антиумора 15 мл
E1055 Eye Zone Пачове за цялостен контур с моментален ефект 4 бр.
(антиумора-изглаждане-успокояване)         
E1056 Eye Zone Глобален подхранващ и регенериращ крем 15 мл
E1057 Eye Zone Подмладяващ лифтинг гел 15 мл
E1058 Eye Zone Капсули серум еликсир 60 бр.
E1059 Eye Zone Фитоуспокояващ лосион 125 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари