Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

NOVAPEEL [AHA] Глобално обновяваща терапия

NOVAPEEL [AHA]  Глобално обновяваща терапия
NOVAPEEL [AHA] 
Глобално обновяваща терапия
Novapeel [AHA] е ефективна козметична алтернатива на медицинските пилинги и предлага иновативно решение за обновяване на всички типове кожа, включително чувствителна. Препоръчва се при сивкав тен, уморена кожа, повърхностни бръчки и остатъчни белези от акне. Високоефективен професионален пилинг с бързи, видими и дълготрайни резултати за гладка и сияйна "нова кожа".  Формулите включват експертна комбинация от химически ексфолианти (алфахидрокси, алфа кето и полихидрокси киселини) с контролирано освобождаване, ензими и натурални съставки за възстановяване на кожната бариера. Ден след ден кожата видимо се трансформира - става по-гладка, стегната, жизнена и сияйна, фините бръчици се заличават, тенът се изравнява и пигментните петна избледняват. За по-висока ефективност се ползва ултразвукова ексфолираща шпатула. 
Основни активни съставки:
Гликолова киселина с бавно освобождаване: синергия на гликолова киселина и аргинин за постепенно и контролирано ексфолиране. Ексфолира и обновява, стимулира синтеза на колаген и еластин, хидратира.  
Допълващи алфахидрокси киселини (млечна, лимонена, ябълчена, бадемова и винена): нежно ексфолират, хидратират и изсветляват.  
Глюконолактон (полихидрокси киселина): нежно ексфолира и възстановява кожната бариера.  
Пирувикова киселина (алфа кето киселина): извлечена от цветове на хибискус.  Осигурява нежен, но мощен пилинг ефект и обновяване на епидермалните клетки без странични ефекти.  
Екстракт от опунция: ензимен активатор, хидратира, подпомага кожата да съхранява влагата, изглажда и укрепва защитната бариера.  
Олигозахариди (рожков): естествени захари, които активират естествените процеси на регенерация, укрепват функцията на епидермалната бариера, ограничават трансепидермалната загуба на вода и увеличават синтеза на растежни фактори, подпомагащи възстановяването на тъканите.  
Екстракти от къпини, лотос, женско биле и бяла лилия: изсветляващо, успокояващо, антиоксидантно и противовъзпалително действие.
Основни стъпки: Околоочният контур и устните се почистват с Двуфазен дегриматор за околоочен контур. Лицето, шията и деколтето се почистват с Овлажняващо или Екобалансиращо почистващо мляко и Овлажняващ или Екобалансиращ лосион. Първата ексфолиация е с Гликоензимен ексфолиант  - скраб с тройно действие, който съчетава 3 вида ексфолиация (механична, ензимна и химическа). С помощта на ултразвукова ексфолираща шпатула се улеснява отстраняването на мъртвите кожни клетки и замърсявания. Следва последователно нанасяне на два вида гликолови серуми. След това отново се ползва ултразвукова вибрационна шпатула, но в режим на фонофореза за да се стимулира действието на серумите. С помощта на Изглаждащ регенериращ крем се извършва релаксиращ и изглаждащ масаж. Успокояваща и възстановяваща алгинатна маска, богата на минерали и витамини, моментално тонизира, придава сочност и сияйност на кожата. За финал се нанася Обновяващ крем за уеднаквяване на тена.
Резултат: Изглажда и усъвършенства текстурата на кожата, стяга порите, заличава фините бръчици, изсветлява и изравнява тена, съживява и придава сияйност на кожата.
Продължителност: 75 мин. Препоръчват се: 4 процедури, един път седмично.
Продукти за домашна грижа:
E1095 Novapeel Обновяващ гликолов серум 30 мл
E1096 Novapeel Обновяващ крем за уеднаквяване на тена 50 мл
E1097 Novapeel Изглаждащ регенериращ крем 50 мл
E1098 Novapeel Изсветляващ флуид за съвършенство 50 мл
E1099 Novapeel Гликоензимен ексфолиант 50 мл
E1100 Novapeel Обновяваща есенция за блясък 125 мл

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари