Количка

0 артикула

Категории

Начало ТЕРАПИИ НА ERICSON LABORATOIRE

ТЕРАПИИ НА ERICSON LABORATOIRE

VITAMIN ENERGY Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата

VITAMIN ENERGY Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата

Животът в модерното общество е свързан със стрес и хиперактивност. Независимо от пол и възраст всички хора са ангажирани всекидневно с работа, грижа за семейството, социална активност и умората се натрупва. Рано или късно батериите имат нужда от презареждане. 
ERICSON LABORATOIRE предлагат иновативно решение за уморената кожа: 

Енергиен бустер, богат на таурин. 
Богато презареждане с витамини. 
Висока концентрация на витамин С. 
Високочестотна вибрация със специален уред – 6000 микровибрации в минута. 

Продължителност: 75 мин. 
Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

Прочети още →

FRESH CAVIAR Интензивно регенерираща терапия с пресен хайвер

Луксозна терапия, която стимулира клетъчния метаболизъм в дълбочина и подмладява лицето. Съчетава ценен екстракт от пресен хайвер, три био-технологични съставки за подхранване, овлажняване и стягане, витамин Е и комплекс от масла, за възстановяване на кожата и поддържане на нейната младежка чистота и стегнатост. Терапията включва шиацу масаж на лицето, който създава уникалното усещане за отпускане и спокойствие. В зависимост от нуждите на кожата се избира маска. За девитализирана кожа е подходяща ревитализиращата маска с минерали и хайвер, а за суха и дехидратирана кожа е подходяща овлажняващата маска с водорасли и хайвер.  Терапията е подходяща както като превенция на стареенето, така и при девитализирана кожа.

Продължителност: 75 мин. 
Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

Прочети още →

SKINJEXTION- Терапия за изглаждане и запълване на бръчки

Истинска козметична алтернатива на медико-козметичните инжекции, която релаксира мимическите мускули и изглажда бръчките, намалява дълбочината и дължината  им като ги изпълва отвътре. Повишава имунната защита на кожата и забавя стареенето й. Препоръчва се за назолабиални гънки, “пачи крак”, хоризонтални бръчки на челото, “гневни” бръчки между веждите, бръчки по шията. Високоефективна комбинация от хиалуронова киселина с високо молекулно тегло и колаген изпълва бръчките. SNAP-8 е синаптичен комплекс, който релаксира мимическите мускули и изглажда бръчките. Имуностимулиращ агент защитава и поддържа младежкия вид на кожата. Лифтинг ефектът се дължи на полизахаридите, които абсорбират водата и придават еластичност на кожата Минералният комплекс Sepitonic M3 (цинк, магнезий и мед) подобрява клетъчното дишане. За по-ефективно проникване и усвояване на активните съставки се използват два уреда: вибрационен мезо-уред, който стимулира микроциркулацията и подготвя кожата за последващото използване на  игления мезо-ролер (0,5 мм). На финала се  поставя ендотермична двойна алгинатна маска, която улеснява абсорбирането на активните съставки. Има удивителен освежаващ и изглаждащ ефект. 

Продължителност: 75 мин.
Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

Прочети още →

GENXSKIN- Реструктурираща генетична терапия за подмладяване

Високоефективна терапия, която се базира на участието на гените в процеса на стареене и дава възможност да бъде защитена кожата и да бъдат стимулирани нейните жизнени функции. Използва целия енергиен потенциал на мощна иновативна съставка Timiline, за да се реактивират 14 гена участващи в синтеза и организацията на трите най-важни компоненти на екстрацелуларната матрица: колаген, еластин и хиалуронова киселина. Като резултат мимическите бръчки – тези по челото, назолабиалните и бръчките около контура на устата се изглаждат и изпълват и се запазва посоката на “триъгълника на красотата”. Терапията включва реструктурираща и възстановяваща маска с биоусвоим калций, който възстановява динамиката на кожата и маска от биоцелулоза, формираща ултрафина мрежа от целулозни нанофибри с триизмерна структура и висока ефективност. Обвива лицето като нежна превръзка с чудесни абсорбиращи, хидрофилни и хигроскопични свойства.

Продължителност: 75 мин.
Препоръчват се 6 процедури един път седмично.

 

Прочети още →

HYDRA CLINIC -Интензивно хидратираща и подхранваща терапия

HYDRA CLINIC е хидратираща и подхранваща терапия, която стимулира естествените механизми на хидратация на кожата, задържа влагата и липидите, омекотява, изглажда и успокоява суха и дехидратирана кожа.  Подходяща е за поддържане на суха и дехидратирана кожа, както и при временни състояния на дисбаланс в хидролипидния защитен слой на кожата: слънчево раздразнение, след епилация, наранявания, излагане на вятър, студ и др. В продуктите са вложени специфични биотехнологични съставки, резултат на биомедицински изследвания, които влияят върху различните механизми на хидратация. Стимулира се синтеза на аквапорини - микроканалчета, които пренасят водата през клетъчните мембрани, а интелигентни хидролипиди регулират количеството влага в кожата в зависимост от нуждите и средата. Bio Skin Repair е екстракт от магарешки бодил, известен с лечебните си свойства,  регенерира сухата и увредена кожа и възстановява естествената хидролипидна бариера. Микропачове, съставени от екстракт от акация и водорасли и серин играят ролята на „втора кожа” като формират защитен слой, който ограничава загубата на вода и задържа активните съставки. 
След като се подготви кожата – почистване и ексфолиация се нанасят последователно три серума с три различни масажни техники. Първият хидростимулиращ серум се нанася с  лимфен дрениращ масаж. Формулиран е за дехидратирана и пресъхнала кожа, която има нужда от свежест и мекота. Съдържа Аквафилин, Фукоджел и екстракти от кардамон, водна лилия, лотус и боровинка.  Вторият ултрахидратиращ серум се насася с точков масаж. Съдържа ултраовлажняващата биотехнологична съставка Reviviscence, защитни фосфолипиди и растителни екстракти от питая и тамарило, богати на витамин С. Третият подхранващ и възстановяващ серум се нанася с дълъг релаксиращ масаж. Съдържа четири масла: марула, шам-фъстък, арган и кокум, както и екстракт от магарешки трън, грозде, шам фъстък и годжи. 
След тях се нанася кремообразна маска – дълбоко хидратираща или подхранваща в зависимост от нуждите на кожата и всички продукти се запечатват с алгинатна термоактивна маска с масло от арган и авокадо, която хидратира и улеснява абсорбирането на активните съставки в дълбочина. Финалните продукти отново се съобразяват с нуждите на кожата. Кожата става сочна, мека и еластична.

 

Продължителност:  75 мин.
Препоръчват се 4-6 процедури един път седмично.

Прочети още →

SUPREME DHE.Age - РЕТИНОКС- Терапия за интензивна регенерация с хормона на младостта и ретинокс

Терапия за жени в зряла възраст, които желаят да възстановят младежките механизми в кожата. Съдържа растителен еквивалент на DHEA „хормона на младостта“ – екстракт от див ямс и LOX-AGE - екстракт от листа на цикория. DHEA прави кожата по-мека, еластична, устойчива, плътна, по-малко чувствителна към алергични реакции, намалява пигментацията и уеднаквява тена. LOX-AGE наподобява действието на ретинол върху кожата, но без отрицателните ефекти - стимулира колаген 1, подобрява кожната плътност и еластичността, свива порите. Резултатите от изследванията с доброволци след 8 седмици показват подобрение на общия вид на кожата и пълна толерантност към всеки тип кожа. Лицето се почиства и ексфолира.  Нанася се интензивен регенериращ ултрасерум с мощен лифтинг и антибръчков ефект и се прави масаж с богат екстра подхранващ крем. Оригиналната маска е съставена от 4 слоя: кремообразна филмираща маска, бинтове, отново филмираща маска и филмиращ флуид. Целта е да моделира лицето с лифтинг ефект и да провокира усвояване на активните съставки от серума и останалите продукти. На финала се нанасят супер мощен лифтинг серум и  богат екстра подхранващ крем, които реструктурират тъканите в дълбочина,  уплътняват и стягат кожата, изглаждат чертите на лицето. Курс от терапии може да се прилага 2-3 пъти годишно, без противопоказания. 

Продължителност: 75 мин.
1 курс е 4 процедури – по една седмично. 

 

Прочети още →

FEMINITY- Антиостаряваща и хормонобалансираща терапия с фитохормони

Терапията запазва младостта, жизнеността и женствеността на кожата като въздейства в две основни направления независимо от вариациите на хормоните, на базата на научни открития в областта на хормоносъдържащата козметика и клетъчната биология. Фитохормоните  представляват растителни екстракти, които по структура и функции наподобяват човешките хормони и регулират хормоналния дисбаланс на ниво кожа. Използвани са три иновативни активни съставки. PHYTO-AGE е екстракт от цимицифуга рацемоза, растение, което се ползва за лечение на проблеми в менопаузата, свързани с хормонален дисбаланс.  REVIVISCENCE е комбинация от растителни съставки за съхраняване на оптималния воден баланс и жизнеността на кожата.  SURVICODE защитава стволовите клетки в кожата, стимулира клетъчното обновяване. Терапията започва с ексофлиация и премахване на замърсяванията и мъртвите клетки, за да се подготви кожата за активните продукти. След това се нанасят последователно хормонорегулираща доза, която балансира водните потоци и серум дълголетие, който защитава целостта на стволовите клетки и гарантира оптималната им регенерация и дълголетие. Дълъг и релаксиращ масаж се прави с масажно масло, богато на фито-естрогени, което подхранва, реструктурира, ревитализира. Отгоре са нанася Хормонорегулираща съживяваща маска, която се запечатва с дълбоко хидратираща и успокояваща алгинатна маска. Финалният продукт и хидратиращ или подхранващ в зависимост от нуждите на кожата. Кожата е хидратирана, успокоена, възстановена и хормонално балансирана.

Продължителност: 75 мин.
Препоръчват се 6 процедури веднъж седмично.

 

Прочети още →

BIOPURE - Детоксикираща кислородна терапия

Терапия за спешна детоксикация и жизненост, осигурява активен приток на  кислород в клетките, улавя замърсителите, неутрализира токсичните частици и действа като предпазна бариера против замърсяванията от околната среда.  Трите мощни активни съставки Purisoft, Phytovityl и Oxygeskin действат в три основни направления за постигане на чиста и сияйна, здрава кожа. Purisoft улавя и неутрализира вредните елементи. Phytovityl енергизира и предотвратява стареенето на клетките. Oxygeskin подобрява „дишането” на клетките и предотвратява хипоксичния стрес. След ексфолиацията на горния слой на кожата се нанася кислороден серум, който дава възможност на кожата да диша спокойно. За повече комфорт се прави масаж с биостимулиращ крем. Антизамърсяващата маска изпълнява ролята на биологична попивателна, абсорбира и отстранява замърсявания от кожата. Накрая се поставя детоксикиращ серум и подходящ за кожата кислороден крем. Клинични тестове с доброволци показват намаляване на бръчките, намаляване на различните признаци за замърсяване (пъпки, алергични прояви), видимо по-здрав тен, усещане за чистота и комфорт. 

Продължителност:  60 мин.
Препоръчват се 4-8 процедури един път седмично.

Прочети още →

ACTI-BIOTIC Коригираща терапия за почистване и балансиране

Терапията е насочена изключително към мазна и акнеична кожа, но може да се прилага и на нормална кожа при нужда от по-дълбоко почистване. Тя има следните действия: анти-хормонално, анти-бактериално, почистване на запушени пори и комедони, регулиране на мастната секреция, детоксикация, противовъзпалителен ефект. Кожата се подготвя със специален себопилинг със салицилова киселина, който отстранява акумулираните мъртви клетки и почиства черните точки в дълбочина. След екстракцията на запушените пори се нанят серуми антиакне и серум за разширени пори. Прави се детоксикиращ масаж със себокрем, след което се поставя абсорбираща и дълбокопочистваща маска със зелена глина, предназначена за детоксикация на кожата. Накрая на проблемните места отново се нанасят серумите за ра стягане на разширени пори и против акне, както и коригиращ себогел. Кожата е почистена в дълбочина, порите са стегнати и възпаленията са успокоени.

Продължителност:  60 мин.
Препоръчват се 4-8 процедури един път седмично
.

Прочети още →

SENSITIVE PRO- Успокояваща терапия за чувствителна кожа

Терапията дава възможност да се вдигне прага на толерантност и да се подсилят естествените защитни сили дори на най-деликатната и чувствителна кожа и по този начин да се преодолеят неприятните усещания и да се съхрани свежестта и младостта на кожата. Въздейства директно върху гените участващи в кожните възпаления и клетъчния стрес и стимулира производството на ендорфини. SEPICALM S е биотехнологична съставка, напълно съвместима с кожата и я защитава от механична, химична и слънчева агресия, от възпаления, стимулира синтеза на бетаендорфини. Лицето се почиства с деликатни продукти: мляко или гел, тоник и ексфолиант. Нанася се успокояващ серум Цитокинол и се прави лек дрениращ масаж с липофилен серум. Маската включва три слоя: кремообразна маска Глутакалмин, марля и маска Бетадорфин, която прилича на сметанов крем и има успокояващ, охлаждащ и омекотяващ ефект. На финала се нанася лек хидратиращ крем Хидраланин. Терапията успокоява незабавно, намалява зачервяванията и премахва дискомфорта. Кожата се усеща мека, свежа и спокойна.

Продължителност:  75 мин.
Препоръчват се 4 процедури един път седмично.

Прочети още →
Страница 1 от 3
«1 2 3»